--2-- Diagnostic-si-Terapie--cu-Aparatul-de-Biorezonanta-Oberon--Introspect--METAMARK-NLS--Analiza-Non-Lineara- IASI


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 BIOSCANER S.R.L.
joi, 25 Apr 2024 | 10:45
 
 


NLS-diagnosticarea

Diagnostic si Terapie cu Aparatul de Biorezonanta Oberon Introspect METAMARK NLS (Analiza Non Lineara)

reclama

  Diagnostic si Terapie cu Aparatul de Biorezonanta Oberon Introspect METAMARK NLS (Analiza Non Lineara)

 

In anul 2010 s-au implinit 30 de ani de la fundamentarea teoriei entropiei cuantice logice (Theodore Van Hoven, laureat al premiului Nobel) care sta la baza acestor metode moderne de diagnostic non-linear folosite si de Introspect, Oberon, Metamark.

La sfarsitul anilor 90 a inceput sa se dezvolte fabricarea comerciala, luand fiinta diferite firme cu rezultate diferite privind precizia diagnosticului in functie de caracteristicile hardware si precizia in executie. Exista in prezent mai multe firme care fabrica dispozitive NLS atat in Rusia cat si in Germania, Ucraina, France…

Softul Introspect este inregistrat in Rusia. Beneficiar: Centrul pentru Spectrometrie si Neurografie, Kocetov Vitalii Alexandrovich si Jarkov Vladislav Vladimirovich. Nr.2004612238/ 04.Oct.2004. ( Introspect este marca inregistrata in Rusia si CSI)

Exista astazi numai in Rusia peste 30 de firme care produc  NLS dispositive: Oberon, Biolaz, METAMARK, Titanium, Aur-Um, Inspector, Introspect etc care foloseste programe Metapathia, Introscan, Nutrisoft, Global,

Metoda de diagnostic non-linear se afla inca in stadiu de dezvoltare rapida astfel incat metodologia de diagnostic se schimba , noi versiuni hardware trebuind implementate.

Datorita introducerii de noi aparate cu senzor trigger NLS si cresterea frecventei in Gigahertzi precum si a numarului de procesoare, diagnosticul NLS devine nu numai mai rapid, dar creste si calitativ. Evident ca si metodele de examinare dinamica ca cea a vizualizarii tridimensionale vor fi introduse cat mai curand in practica. Metoda de testare vegetativa tip VEGA, poate fi citata ca un exemplu de reactie rapida la noile cerinte.

Ce este si ce nu este acest instrument?

Aparatul este din ultima generatie si are capacitatea de a scana si diagnostica emisia energetica a intregului organism uman, de la aparate si sisteme pana la nivel celular si cromozomial. Precizia de diagnostic pentru organe este cuprinsa intre 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial, microorganisme, 80 pana la 85%.

Cum functioneaza acest tip de aparat?

Este un instrument sensibil la biorezonanta magnetica a campului energetic uman. Printr-un sistem de senzori vibratia emisa de campul energetic uman este transmisa la aparat, care o prelucreaza cu ajutorul calculatorului si a unui soft specializat, face interpretarea, emite un diagnostic, propune cel mai adecvat tratament. Este capabil de corectie energetica de precizie (Meta Terapie) si poate produce remedii homeopatice. Este foarte eficient in diagnostic, tratament si profilaxie.Are optiunea de Meta-Terapie, adica de corectie bioinformationala energetica si laser.

Programul ne permite investigarea si analizarea tuturor organelor, tesuturilor si celulelor:

Structura tuturor organelor, structura celulara, inclusiv prezenta microorganismelor - bacterii, virusuri, fungi, helminti (viermi). Odata testele completate, se poate face un test de compatibilitate cu medicatia pe care tocmai o foloseste pacientul, sau selectarea remediilor in functie de schimbarile pe care urmeaza sa le produca acele remedii in organismul pacientului (alopate, homeopate, fitoterapeutice, suplimente nutritive).

Face testarea sangelui, a urinei si testarea alergolocica, fara a fi necesara prelevarea de probe biologice.
Depisteaza afectiunile in stadiu initial de evolutie.

Pacientul are posibilitatea de a vedea pe un monitor propriu absolut tot ce vede operatorul si primeste lamuriri asupra fiecarei etape de diagnostic si terapie. La plecare primeste un dosar cu raportul  NLS imagistic comparativ (inainte si dupa tratament) si lista similaritatilor spectrale (diagnosticul scris).

Metoda analizei bioelectronice de unda este predestinata:

 
• Pentru evaluarea - expres a starii organismului  dupa inregistrarea schimbarilor in organe si celule.
• Pentru efectuarea controlului dinamic al starii homeostazei (mediul interior al organismului), pronosticarii etapei tratamentului si dezvoltarii complicatiilor.

 

Da posibilitatea:

• Obtinerii unei informatii mai complete despre sanatate si manifestarile cele mai initiale  a bolilor, ceea ce este inaccesibil la utilizarea oricaror altor metode de examinare (Ultrasonografia, roentgen, tomografia computerizata etc.), care depisteaza numai procesul deja format.

 
• De a pronostica riscul aparitiei bolilor, a efectua diagnosticul lor precoce, a evalua conditiile de progresare a lor. A evidentia predispunerea individuala la cele mai serioase boli, asa ca bolile cardio – vasculare, tumorile, diabetul zaharat, si de a evalua gradul de progresare a lor.  

• A preveni dezvoltarea bolii la etapa precoce de dezvoltare si a determina caile lor rationale de tratament.

• A efectua analiza dinamicii schimbarii starii functionale a organismului si procesul tratamentului.

• A efectua diagnosticul insuficientei functiei organelor vitale, insotite de intoxicatia cronica. 

• A evalua functia glandelor endocrine: tiroida, suprarenala, hipofiza, pancreasul.

•A evidentia infectiile bacteriane, micotice, virotice, de exemplu,  clamidii, microplasme, stafilococi, si infectarea cu helminti

• A efectua analiza indicilor de baza a sangelui si a  compozitiei  de microelemente a lui fara prelevarea sangelui. 

• Metoda diagnosticului de unda cu bioelectroni nu are echivalent comoditatii examinarii pentru pacient, nu necesita o pregatire speciala, este nedureroasa si absolut inofensiva.  

• Metoda este suportata bine de copiii de orice varsta si se utilizeaza larg pentru examinarea profilactica a oamenilor in etate, copiilor si femeilor gravide.

• Permite de a ne izbavi de umblatul fara sfarsit prin cabinetele medicale. Numai in decurs de 1,5 ore  de cercetare metoda da posibilitatea de a obtine informatia deplina despre starea sanatatii intregului organism al  D-voastra.

=========================================================


IMAGINI



 
 
CONTACT BIOSCANER S.R.L.

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X