--2-- INTROSPECT-11 IASI


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 BIOSCANER S.R.L.
sambata, 27 Apr 2024 | 20:05
 
 


INTROSPECT-11

INTROSPECT-11

reclama

  INTROSPECT-11

Introspect-11     (Scaner Cromodinamic-NLS)

Introspect-NLS (tehnologie NLS, Oberon-Metatron-METAMARK) este un dispozitiv modern de diagnostic si tratament dezvoltat pe baza rezultatelor cercetarilor efectuate in  Rusia ca rezultat al multor ani de cercetari si colaborare a diferitilor cercetatori in zona medicinii cuantice si a radionicii.

Este un sistem computerizat care poate detecta deficiente timpurii si modificari patologice la nivelul structurilor de unde energetice generate la nivelul tesuturilor, organelor si celulelor organismului. Prin urmare acest dispozitiv poate detecta (cu mare probabilitate) in faze incipiente, modificarile survenite in starea de sanatate.

Examinarea are loc in zona energo-informationala, prin intermediul unor receptoare magnetice sub forma de casca si/sau un generator laser. La baza perfectionarii metodei, stau cercetari de radiestezie medicala. Toate dispozitivele de biorezonanta de acest tip inclusiv Oberon, Introspect, Metamark (ca si QXCI sau CoRe Inergetix) etc. folosec radionica, fara de care rezultatele nu ar mai fi la fel de precise.

Testul este rapid, si poate dura numai cateva minute pentru organul investigat. Se obtine o evaluare calitativa privind structura si functia organelor. Astfel se poate verifica rapid efectul diferitelor terapii, tratamente homeopatice, alte tratamente energetice, prin executarea unei scanari inainte si dupa terapie.


Exista posibilitatea analizei florei inestinale, prezenta diferitelor bacterii, virusi si micoze la nivelul diferitelor organe. Se poate verifica influenta diferitelor remedii si produse naturiste asupra organismului. Dispozitivul poate executa o terapie cuantica si frecventiala in cursul aceleiasi sedinte, numita metaterapie.

INTROSPECT-11

Frecventa interna a generatorului cuart sau de torsiune este de 4,9 GHz. Poate fi conectat prin poarta USB. Frecventa ridicata a generatorului precum si prezenta a doua procesoare permite diagnosticul structurilor citologice cu o eroare maxima de 5-8% si a structurilor genetice cu o eroare de 10-15%. Precizia de diagnostic este de 85-95% conform datelor furnizate de producator, cu evidetierea modelelor virtuale ale organelor.


Camera de rezonanta a dispozitivului permite testarea oricarui podus biologic, chimic sau biochimic cu evidentierea influentei asupra pacientului.
Prin castile se poate estima influenta tratamentelor tip MORA asupra oricarui organ. Baza de date a preparatelor terapeutice cuprinde, preparate organice, aditivi, substante medicamentoase, preparate biochimice, etc.
Rezultatele diagnosticului si ale terapiei pot fi imprimate si stocate.


Recent sistemul NLS de diagnostic capata popularitate printre metodele deja folosite si recunoscute precum MRI, CT-Scaner, ecografie.Chiar si in acele cazuri in care clinic cazurile sunt clare, metoda NLS de diagnostic cu dispozitivul INTROSPECT-11 furnizeaza informatii aditionale asupra extinderii procesului patologic permitand evaluarea prognosticului. Metode NLS  Oberon/Introspect/Metamark sunt adesea singura care are importanta in stabilirea unui diagnostic si in consecinta alegerea unui tratament correct.


Dispozitivul INTROSPECT-11 functioneaza in acord cu principiul amplificarii semnalului de initiere a unei stari entropice noi, in urma emisiei unui vortex magnetic asupra creierului, modulat la frecventa theta cerebrala. In termeni fizici aparat tip METATRON este un generator electronic de oscilatii in rezonanta cu radiatia electromagnetica (rezonanta electromagnetica de spin) necesara pentru crearea unei stari entropice metainstabile la nivel cerebral care face posibila inregistrarea raspunsului. Acest raspuns este analizat, amplificat, decodat.

Neuronii corticali, in urma aplicarii campului magnetic, i-si modifica, la nivel cuantic, structurile de spin, rezultand o stare metainstabila. Aparatul este capabil sa faca o selectie a semnalelor si sa decodeze informatia continatoare. Semnalele receptionate sunt codificate in ordinea entropiei. Informatia este apoi proiectata pe un model tridimensional al zonei investigate. Toate aceste dispozitive NLS inclusiv cele mai performante, nu fac un diagnostic medical. Stabilirea diagnosticului intra numai in sarcina medicului, ele constituindu-se insa intr-un ajutor pretios pentru practicianul care le utilizeaza.

Introspect-11 recunoaste dezechilibre in:

* sistemul osteo-locomotor (oase, articulatii, muschi etc)
* sistemul limfatic, noduli limfatici individuali;
* sistemul vascular (vase coronariene, artere, vene, capilare);
* sistemul nervos, inclusiv maduva spinarii (hipotalamus, hipofiza);
* sistemul urogenital (rinichi, vezica urinara, ovare, uter, prostata etc)
* sistemul respirator (plamani, trahee, bronhii etc);
* sistemul digestiv (stomac, intestine, esofag, duoden, ficat etc)
* sistemul endocrin (tiroida, glande suprarenale, etc).

Introspect-11 recunoaste si determina calitativ:

* bacterii, fungi, virusuri si paraziti;
* componente sange, hormoni si enzime;
* analiza biochimica a sangelui;
* incompatibilitati alimente.

Introspect asigura suportul de revenire la o stare de sanatate armonioasa prin:

* recomandari de produse homeopate, fitoterapeutice, suplimente nutritive, medicamente, care sunt compatibile cu pacientul testat;
* determinarea efectelor terapeutice prin terapii test cu ajutorul camerei de rezonanta;
* listarea alimentelor indicate sau interzise privind procesele patologice;
* posibilitati simple de comparare cu examinarile anterioare;
* posibilitatea de imprimare (reprintare) pe solutii alcoolice, lactoza, parafina, apa a tuturor produselor homeopate aflate in baza de date.

Precizia de diagnostic energetic pentru organe este cuprinsa intre 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial, microorganisme, 80 pana la 85%.

Setul este livrat cu:


-dispozitivul INTROSPECT-11
-software: Nutrisoft.
-set de casti cu dispozitiv special triger
-cabluri de conexiune
-geanta de transport
-documentatie completa
-camera rezonanta

Introspect reprezinta un raport bun pret/performanta si precizie in diagnostic.


IMAGINI









 
 
CONTACT BIOSCANER S.R.L.

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X